Tuesday, June 21, 2011

HERBALIFE Song



I LOVE HERBALIFE!!!! :)

Friday, April 2, 2010

???????

http://www.emocutez.com


tak thu nak type ape...
kalo agak2 mcam boring je nak bace...
jgn scrol down ok.....
(prasan la ko nie..sape la yg nak bace blog ko...miahahahaha...)
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

sbb skg nie prasaan mcam tak best...

http://www.emocutez.com

mcam blur2...

http://www.emocutez.com

mcam nak ngis....


http://www.emocutez.com

mcam nak mara....


http://www.emocutez.com

mcam nak ktawe.... (tak btol la katekn...)


http://www.emocutez.com

and skg nie rase mcam.....
..............
..............
..............


http://www.emocutez.com

da la....cukup2 la merapu....
entry yg takde makne lgsung.....
psstt : aku sayang ko lah!!!!!

Wednesday, March 31, 2010

♫ Adik...oooo....Adik.... ♫

Hai!!
Lame gile aku tak update blog nie...
Malas je skg nie nak update...
hehehe....

Hmm...ari nie xde pape yg besh...
And ari nie aku takde smgat sbb....
Aku tak "text" dgn DIA....


http://www.emocutez.com

Actually aku xde idea nak update ape kt blog nie...
hehehehe...
Mcam biasa la kan...
Asyik takde idea je....

http://www.emocutez.com

Tp,mase dok mencari ilham...
Tibe2.....
Adik aku pgil dgn suara yg sgt2....

MERDU....
and
LEMBUT je.....



http://www.emocutez.com

Kalo dia pgil aku dgn nada mcam uh....
2 tndenya dia nak mintak tlg sumting...
Mcm aku gak la kan.....
hehehehe....

http://www.emocutez.com

Ok2..back 2 the story...
Td adik aku mintak aku bg dia smgat untuk ironkan bju dia...
Sabo jela..nak iron bju pon kne minta smgat ke....??


http://www.emocutez.com

Tp,nasib bek mintak smgat..
Kalo dia mintak aku ironkn bju dia...
Sorry....
Jwapannye...
Taknak!!!
Bkn kejam ok..

Aku taknak iron bju dia sbb
dulu mase kteorg skola rendah...
Dia slalu buli mintak aku ironkan bju...
So aku ironkan la...
Yg takleh blah tu...
Asal aku ironkn..
Mesti dia ckap bju dia ade renyuk skit...
pas tu suh aku ironkan alik....
Sabo jela....

http://www.emocutez.com

Alasan dia....
'Kalo bju renyuk sikit..nanti cikgu adik denda thu tak...."

APAKAH???


http://www.emocutez.com

Ingat aku tak skola ke...
Tak logik btol la budak nie...
Then sejak tu..
Aku malas nak ironkan bju dia....
miahahahaha...

Skg nie dia da ok la kot...
hehehe....
Pape jela dik...

K la..aku da tak thu nak merapu ape...


http://www.emocutez.com

Wednesday, February 10, 2010

♥♥ Rindu ♥♥

Erm....
skg nie da kul 5.35 am...
Tak tido2 lagi smpai skg....

Adeh......


http://www.emocutez.com

Sbenarnye..tdi da off9 da...
Konon nak tido....
Tp....bila da baring.....
Pusing sane...pusing sini.....

Tak bleh tido plak......


http://www.emocutez.com

Pas uh...
Tibe2....

LAPO~~~


http://www.emocutez.com

hehehe....
Then pi dapur masak megi....

Ingatkan pas mam bleh la tido...
Makin segar plak mate nie....


http://www.emocutez.com

uwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Da pagi...tp tak tido2....
ish...

Ok2,back to the point..
Berdasarkan tajuk di atas...
Yesss...saye sedang rindu kan someone...
Eh..bukan someone..but sometwo..hehehe

Sape lagi la sye nak rindu kalo bukan geng2 bas skola ku yg kiut2 tu...


http://www.emocutez.com

Tdi baru prasan post Miss E kt fb...
hehehe
Yg mgatakan dia rindu saat2 bersama kawan...
hehehe

Miss F and Miss E...
I miss u both...miss gile2..
hampir nak gile da nie...
Lame btol tak jmpe korang...
uuwwaaaaaaaa.......


http://www.emocutez.com

Bila nak jmpe nie darls???
Next week ok tak??
Sila text me bila nak jmpe ok???

K la..adik da bgun nak pi skul tu..

jmpe esok kalo rajin nak update...
miahahahahaha...

PS : Rindu kat nasi lemak gakkk...miahahahahaha...