Wednesday, March 31, 2010

♫ Adik...oooo....Adik.... ♫

Hai!!
Lame gile aku tak update blog nie...
Malas je skg nie nak update...
hehehe....

Hmm...ari nie xde pape yg besh...
And ari nie aku takde smgat sbb....
Aku tak "text" dgn DIA....


http://www.emocutez.com

Actually aku xde idea nak update ape kt blog nie...
hehehehe...
Mcam biasa la kan...
Asyik takde idea je....

http://www.emocutez.com

Tp,mase dok mencari ilham...
Tibe2.....
Adik aku pgil dgn suara yg sgt2....

MERDU....
and
LEMBUT je.....



http://www.emocutez.com

Kalo dia pgil aku dgn nada mcam uh....
2 tndenya dia nak mintak tlg sumting...
Mcm aku gak la kan.....
hehehehe....

http://www.emocutez.com

Ok2..back 2 the story...
Td adik aku mintak aku bg dia smgat untuk ironkan bju dia...
Sabo jela..nak iron bju pon kne minta smgat ke....??


http://www.emocutez.com

Tp,nasib bek mintak smgat..
Kalo dia mintak aku ironkn bju dia...
Sorry....
Jwapannye...
Taknak!!!
Bkn kejam ok..

Aku taknak iron bju dia sbb
dulu mase kteorg skola rendah...
Dia slalu buli mintak aku ironkan bju...
So aku ironkan la...
Yg takleh blah tu...
Asal aku ironkn..
Mesti dia ckap bju dia ade renyuk skit...
pas tu suh aku ironkan alik....
Sabo jela....

http://www.emocutez.com

Alasan dia....
'Kalo bju renyuk sikit..nanti cikgu adik denda thu tak...."

APAKAH???


http://www.emocutez.com

Ingat aku tak skola ke...
Tak logik btol la budak nie...
Then sejak tu..
Aku malas nak ironkan bju dia....
miahahahaha...

Skg nie dia da ok la kot...
hehehe....
Pape jela dik...

K la..aku da tak thu nak merapu ape...


http://www.emocutez.com

2 comments:

Tendou Sani said...

renyukkan...hua2

cik fashah said...

ok2...
nanti kalo kite ironkn bju dia...
kite renyuk2kn...
miahahahahaha

Post a Comment